De bekendste vragen al geantwoord:

Hoeveel bedraagt de bijdrage?

De startbijdrage voor het volledige aanbod is 55euro.Dit kan je online betalen of per overschrijving.Deze bijdrage dient vooraf te worden betaald en ten laatste voor je eerste testafspraak.  

Hangen er verplichtingen aan vast?

Nee! Je krijgt de mogelijkheid om na je testafspraak 1 maand te komen trainen met je BeweegCoach. Deze maand loopt af precies 1 maand na je startdatum test en wordt niet automatisch verlengd.  

Wanneer kan je starten?

Per locatie worden er telkens een aantal plaatsen gereserveerd voor deelnames "hoefitbenjij?" Je kan het hele jaar door starten afhankelijk van de aangeboden vrije plaatsen.

Zijn de trainingen op vaste momenten?

Je kan op verschillende manieren met uw persoonlijk Beweegplan aan de slag. Vraag uw BeweegCoach naar de mogelijkheden. (online / thuis / Outdoor / indoor)

Ik woon niet in de gemeente zelf?

Geen probleem. Je kan perfect het persoonlijk Beweegplan vervolmaken met de online trainingen en uw eigen HearthrateCoach. 

Wordt er ook voedingsadvies gegeven?

Nee. Dit project richt zich volledig op het starten met bewegen. Voedingsadvies is niet inbegrepen. In overleg met uw BeweegCoach kan je een supplementair advies aanvragen.

Zijn er bijkomende kosten?

Nee, normaal niet. Enkel wanneer je niet deelneemt aan de sessies in de BeweegStudio, maar het plan volgt bij je thuis met een HearthRateCoach, dan wordt er een extra waarborg gevraagd voor het ontlenen van een digitale hartslagmeter gedurende een maand.  

Hoe kan ik betalen?

Je kan dit via de online betaallink op de site of via overschrijving.

rekeningnummer: BE00 0000 0000 0000

vermelding: naam + hoefitben jij + locatie