Ons bedrijf in beweging!

Gezond bedrijf!

Een gezond beleid integreren is een weg van lange adem. Net zoals niet iedereen meegaat in de algemene bedrijfsfilosofie.

Ons maatschappelijk concept, lokale verankering en gedrevenheid maakt het verschil. We hebben verschillende projecten opgezet met telkens uiteenlopende doelen. Van bedrijven aanvullen tot vanaf de bodem starten met een Health traject.

Enkele referenties

"Als lokale partner kreeg BeweegCoach de uitdaging in 2016 de uitdaging om mee te werken aan het bedrijfsproject ‘jaar van bewegen’. Een succes. Met 23% was de betrokkenheid zeer groot!

Vandaag zijn we nog steeds trots dat BeweegCoach onze beweegpartner is van de personeelsleden in JYZ. Zelfs doorheen de wereldcrisis Corona houdt ons coachingprogramma van 2016 nog steeds stand."

- (directieJYZ )

"Om ons project sport@work te ondersteunen deden we een beroep op de expertise van BeweegCoach." De fitheid werd in kaart gebracht en personeelsleden werden opgevolgd met hun eigen digitale hartslagmeter."

- Sven (sportfunctionaris Diksmuide)

"Ons eerste beweegproject dat we organiseerden was een succes!"Een participatie van meer dan 35%! De grootste betrokkenheid bij een bedrijfsproject!"

- Patrick (preventieadviseur)

Nodig ons uit voor een eerste analyse.

Elk bedrijf is uniek. Elk budget is anders! We komen graag eens luisteren hoe we de eerste stappen kunnen zetten in meer beweging! Meer beleving, herkenbaarheid en beweegkwaliteit!

ja, kom gerust even langs!